Novosti


31. PROSINCA U 12 SATI NOVOGODIŠNJA ZDRAVICA GRADONAČELNIKA GRADA NOVOG VINODOLSKOG OLEGA BUTKOVIĆA

Gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog Oleg Butković poziva građane na Novogodišnju zdravicu, u ponedjeljak, 31. prosinca 2012. u 12 sati na gradske trgove u Novom Vinodolskom ( u slučaju kiše u Domu kulture). Gradonačelnik će, nakon odbrojavanja, točno u podne, čestitati svim nazočnima Novu 2013. godinu. Program počinje u 11 sati.

Očekuje se nazočnost nekoliko tisuća posjetitelja, a za dobru zabavu pobrinut će se Joso Butorac i grupa „Trend“.

Paralelno sa Zdravicom 2013.  u centru grada održavat će se poseban program za najmlađe kako bi i oni uživali u očekivanju nadolazeće 2013. godine. U programu za djecu nastupit će klaun Tedi i Boje prijateljstva.

zdravica1

U ponudi će biti lovački gulaš po popularnim cijenama od 10 kuna, kobasice sa zeljem također 10 kuna, a kuhano vino je gratis. Za djecu je pripremljen prigodan paket (čaj, šalica, balon i kolač) po cijeni također od 10 kuna. Za djecu se priprema i posebno iznenađenje, ukoliko to dopuste vremenske prilike, s brdom snijega u samom centru, gdje će moći uživati u snježnim radostima.

Zdravicu i ove godine organiziraju Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog, Centar za kulturu Novi Vinodolski, u suradnji s lovačkim društvima „Košutnjak“ i „Gradina

Program će voditi mlada voditeljica Sandra Radaković.

 

Skip to content