Novosti


51. sjednica Gradskog poglavarstva, 02. svibnja 2008.

Dnevni red 51. sjednice Gradskog poglavarstva DJELOVANJE KLUBA U 1981. GODINI

Košarkaški klub ušao je u novu takmičarsku 1981. godinu, igrački ojačan i spreman da se uključi u borbu za jedno od vodećih mjesta u Primorsko-goransko-ličkoj regiji. Zahvaljujući dobro provedenim pripremama klub je postigao izvanredne rezultate osvojivši prvenstvo bez ijednog poraza i stekao pravo učešća u kvalifikacijama za popunu Hrvatske lige-zapad. Iako smo očekivali dobre rezultate nismo vjero­vali da ćemo ovako premoćno osvojiti prvenstvo. U kvalifika­cije za popunu Hrvatske lige ušli smo ne vjerujući u svoje mo­gućnosti. Na kvalifikacijama koje smo organizirali u dvorani osnovne škole “Ivan Mažuranić” zauzeli smo prvo mjesto i pla­sirali se u Hrvatsku ligu – zapad.

Iako smo tek završili takmičenje u Primorsko-goransko-ličkoj regiji pred nama je sada bio nastavak takmičenja u višem ran­gu, koje se odigravalo po sistemu jesen-proljeće., Pred nama je bila borba za opstanak u Hrvatskoj ligi-zapad.

U listopadu mjesecu 1981.godine organizirali smo izlet u Čehoslovačku u mjesto Pještany gdje smo odigrali dvije utakmice i obje dobili. Boravak u Čehoslovačkoj ostao nam je u trajnoj uspomeni a stekli smo i prijatelje sa kojima i danas surađujemo. Veći dio utakmica u Primorsko-goransko-ličkoj regiji odigrali smo u novoj dvorani osnovne škole “Ivan Mažuranić”. Trener eki­pe u ovoj godini postao je Piškulić Velimir.

Skip to content