Novosti


55. sjednica Gradskog poglavarstva, 26. lipnja 2008.

Dnevni red 55. sjednice Gradskog poglavarstva

DJELOVANJE KLUBA U 1983/84. GODINI

Takmičarsku 1983/84. godinu započeli smo utakmicama juniorske ekipe. Kao i prethodne godine takmičenje je odigrano po siste­mu turnira i naša ekipa zauzela je 3. mjesto.

Pripreme seniorske ekipe proveli smo temeljito u toku mjeseca rujna i listopada. Iako smo u takmičenje ušli sa dosta pesimizma ekipa je ostvarila najbolji plasman od svog osnutka. Uz l0 pobjeda i 8 poraza ekipa je zauzela 3. mjesto u Hrvat­skoj ligi-zapad.

Pored redovnog takmičenja ponovno smo organizirali izlet u Čehoslovačku gdje smo sudjelovali na jednom međunarodnom turniru. Sudjelovale su ekipe prvaka Poljske, T„S. “REIFEbEN” INNSBRUCK i domaćin “PRIEVIDZA”. U izvanredno ja­koj konkurenciji naša ekipa izvrsno se nosila sa daleko jačim protivnicima i ostavila dobar dojam. U toku 1984.g. započeo je novi ciklus školovanja za košarkaške trenere u sportskom centru Badija. Ove godine prvi semestar završio je Zoričić Joso koji vodi ju­niorsku i kadetsku ekipu “Vinodola”. Pored rada na otvorenom igralištu kluba izveli smo preinake na sistemu za mjerenje 3o sekundi te izradili nove oznake na samom terenu. Na ovaj način prilagodili smo uvjete igrališta i rekvizita s izmijenjenim pravilima košarkaške igre.

Skip to content