Novosti


Advent kod Mažuranića

Sutra, u srijedu, 28. prosinca će se od 17:00 sati na Trgu Ivana Mažuranića održati gastro show s našim sugrađaninom chefom Damirom Tomljanovićem. Chef Tomljanović će s našim ugostiteljima u adventskim kućicama spremati delicije koje će svi posjetitelji kasnije moći kušati te će za vrijeme showa atmosferu dodatno začiniti i nastup DJ-a. Nakon pripreme hrane, ocjenjivanja i kušanja, zabava će se nastaviti uz dobro poznatu grupu Trend.
U petak nastavljamo s adventskim programom kada nam u goste dolazi Trio Marinero i DAB Collective, o čemu ćemo također još obavještavati s obzirom na vremensku prognozu.
Jedan od najiščekivanijih događanja ovog Adventa, zasigurno je Zdravica Novoj odnosno naš dobro poznati, tradicionalni Doček u podne, koji će se održati u subotu, 31. prosinca od 10:00 sati u centru Novog Vinodolskog, na dvije pozornice, uz dječji program, dva lovačka društva, udrugu 51+ i Ružica Vinodola, ponudu na tri adventske kućice i odličnu atmosferu s grupama Eureka, Fortunal i Unique!
Vjerujemo da ćemo ovim tjednom uspješno zatvoriti adventska događanja u Novom i da se vidimo u što većem broju!
Skip to content