Novosti


Altroke food festival u Novom Vinodolskom – izmjene programa

Altroke food festival u Novom Vinodolskom otvoren je u srijedu, 1. svibnja, no zbog loše vremenske prognoze, bez popratnog programa.

Kućice s hranom su radile i u srijedu i u četvrtak, no program koji je planiran nije bilo moguće održati. Stand up nastup koji se trebao održati jučer, 2. svibnja, prebačen je na nedjelju, 5. svibnja u 20:30 sati, čime će ujedno i završiti ovogodišnji food festival.

Danas, u petak će food festival također biti otvoren od 17:00 sati, a detalje vezane za program, s obzirom na najavu kiše, možete pratiti na društvenim mrežama TZG Novi Vinodolski gdje će se pravovremeno objaviti svi detalje vezane uz program. Također, od danas pa sve do nedjelje, na Trgu Vinodolskog zakona otvoren je i sajam cvijeća.

Sutra nas očekuje Novi trail utrka od 11:00 sati te food festival koji se otvara također u 11:00 sati. Nakon velikih utrka, na redu su i dječje utrke u 13:30 sati i dječji program u sklopu Altroke food festivala, a nakon njih i dolazak oldtimera u centar grada. Program će se nastaviti uz DJ-e i odličnu hranu na food festivalu, a u večernjem terminu, od 20:00 sati i nastup popularnog benda L’amur.

Nedjelja je na Altrokeu rezervirana za obiteljski dan, uz napuhance za najmlađe i gastro delicije – slatke i slane, dok će program završiti stand up nastupom Saše Turkovića i Aleksa Curaća Šarića od 20:30 sati.

Podsjećamo da će nedjelja biti i u znaku outdoor aktivnosti, jer će se od 10:00 sati voziti prva Storytelling biciklistička tura koja starta u Klenovici, a završava ručkom u Mitan Marini. Prijave su još uvijek otvorene!

Skip to content