Novosti


Besplatni programi obrazovanja odraslih u ugostiteljstvu i turizmu od kolovoza 2023. u Opatiji

Ugostiteljska škola Opatija najavila je nove besplatne programe neformalnog obrazovanja za odrasle koji će se od kolovoza održavati u njihovim prostorima.

Polaznici će imati priliku stjecati vrijedna znanja i vještine koje će im pomoći da se usavrše i kvalitetom istaknu na tržištu ugostiteljstva i turizma koje neprestano traga za vrhunskim kadrom koji obavlja svoje radne zadatke na visoko profesionalnom nivou. Opatijska škola ima dugogodišnju tradiciju u obrazovanju, a novi besplatni programi samo su još jedan korak u ostvarenju njihove misije – pružati konkretne i korisne programe za poticanje uspješnih karijera zaposlenika u ugostiteljstvu i turizmu.

Polaznik programa može višestruko odabrati module i cjeline unutar modula te pritom nije obavezan upisati sve module i njegove cjeline.

Dostupni moduli i cjeline su: ugostiteljsko posluživanje, kuharstvo, rukovođenje u turizmu te jezici u struci.

Minimalni uvjet upisa završena je osnovna škola, a upisati se mogu svi pojedinci koji žele razviti vještine u ugostiteljstvu i turizmu. Upisi su ujedno i prilika za poslodavce koji žele stručno osposobiti svoje zaposlenike s ciljem poboljšanja kvalitete pružene usluge.

Više informacija na sljedećoj poveznici: https://rck-recept.hr/2023/04/11/besplatni-programi-obrazovanja-odraslih-u-ugostiteljstvu-i-turizmu-od-kolovoza-2023-u-opatiji/.

Skip to content