Novosti


Boćarski klub “DRIN”

Boćarski klub “DRIN”
Predsjednik:Čedo Cvitković
Klenovica, Klenovarska staza 1 Program rada u 2005.

Program počinje Proljetnim buđenjem krajem veljače – performansom i instalacijom u napuštenoj DIP-ovoj hali na Suhoj Ričini u kojoj sudjeluju mladi hrvatski alternativni umjetnici.

Sredinom ožujka održat će se ciklus predavanja iz domene sociologije, fenomenologije i urbane kulture, koji će završiti Franovim danom – proslavom rođendana Frana Mažuranića, 26.03.2005.

Svibanj i lipanj će obilježiti predstave Franove glumačke družine koju čine članovi udruge.

Ljeto će početi projektom “20 g LEUTA”, na terasi bivšeg disco-cluba LEUT u Gradskoj luci, gdje će se održati retro-koncert, sjećanje na novi val 80-ih.

U kolovozu slijedi FUL – festival urbane lirike u trajanju 2 dana, da bi ljeto završilo u rujnu FOTOFEST – izložbom fotografija na gradskim ulicama i trgovima.

Krajem listopada održat će se ZONA SUMRAKA – festival tijekom kojeg će se održati projekcije horror filma i film noirea, čitanja pripadajuće poezije (VV.Blakea, E.A.Poea, itd.); što će završiti Hellovveen partv-jem uz alternativnu slušaonicu (The Cure. Bauhaus…);

Uoči Božića, u Domu kulture, ponovit će se FRANOVA BOŽIČNA BAJKA, dvodnevni festival sadržaja za djecu i odrasle.

U okviru Kluba, djelovat će slijedeće radionice: fotoradionica, design i multimedija, novinarska škola (infopunkt); i dramska grupa – Franova glumačka družina.

Upravni odbor nada se pomoći gradskih i županijskih struktura u financiranju osnovnih projekata, dok će se redovan rad i manji projekti (slušaonice, promocije knjiga i slika i si); financirati vlastitim sredstvima.

Skip to content