Novosti


Bogat srpanjski program u Novom Vinodolskom

Ove subote, 8. srpnja započinje glazbeni program u centru Novog Vinodolskog u sklopu kojeg će svake subote biti živa glazba naizmjenično na Korzu hrvatskih branitelja i na Trgu Ivana Mažuranića a otvorit će je Kvartet Family.

Osim glazbenog događaja održat će se i jedno sportsko – Regata Velebitskog kanala.

Krmpotska zabavna noć koja se trebala održati ovoga petka i kojom će ujedno biti otvoren Lovački dom u Krmpotama, u jednom drugačijem i veoma zanimljivom ruhu, premješta se na slijedeći petak, 14. srpnja.

Naredni tjedan započet će koncertom klape Intrade koja će svojim nastupom počastiti sve posjetitelje Pavlomira u ponedjeljak, 10. srpnja. čime će se zaključiti obilježavanje 25 godišnjice vinarstva u Pavlomiru.

U drugom tjednu nastavlja se i Regional festival te Međunarodni festival klasične glazbe „Art Novi“.

U srijedu, 12. srpnja započinje još izdanje manifestacije Okolotorno. Šetnja uličicama starog grada i oživljavanje jednog od najljepših dijelova Novog Vinodolskog, cilj je ove manifestacije koja će se održati svake srijede od 12. srpnja do 30. kolovoza. Gotovo 40 izlagača, gastro i eno ponuda, glazba i foto ponti, streličari i Frankopani – samo su jedan dio ove turističko – kulturne priče.

Sredina srpnja također će biti bogata sportskim, kulturnim i glazbenim programom, no o tome svakako više u tjednu koji je pred nama.

Skip to content