Novosti


Božićni Kviz, pliz! i radionica sirovih slastica

Započelo je adventsko vrijeme, najljepši dio godine koji u nama budi posebno veselje, stoga su Narodni muzeji i galerija i Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski u sklopu programa Novog Adventa u Domu kulture pripremili božićni Kviz, pliz!  i radionicu izrade sirovih slastica (raw food).

Već u srijedu, 14. prosinca svi zainteresirani moći će sudjelovati na Kviz, pliz! – božićnom kvizu. Maksimalan broj ekipa je 12 sa po maksimalno 5 članova, a kotizacija po ekipi je 50,00 kn (6,64€) te se plaća na licu mjesta i ujedno se taj iznos dodjeljuje pobjedniku kviza. Pokažite svoje znanje i osvojite bogate nagrade. Glavna nagrada je 600,00 kn, druga nagrada iznosi 300,00 kn, a treća 200,00 kn. Prijave su moguće do 12. prosinca na e-mail adresu [email protected]. Kviz počinje u 19:00 sati.

Budući da su sirovi kolači postali apsolutni hit za vas smo u suradnji sa RawSlastice by Anna pripremili radionicu izrade sirovih kolača, raw food radionicu. U subotu, 17.prosinca u 16:00 sati saznajte kako napraviti ukusne, zdrave, hranjive i nutritivno vrijedne slastice u kojima možete uživati bez “grižnje savjesti”. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave su moguće do 14. prosinca na e-mail adresu [email protected]

Radionica je za polaznike besplatna te će se održati u Domu kulture.

Skip to content