Novosti


Dan Grada Novog Vinodolskog – 6.siječnja

Dan Grada Novog Vinodolskog obilježava se 6.siječnja, na dan kada je davne 1288. godine donesen Vinodolski zakon, na blagdan Sveta tri kralja, dan na koji tradicionalno održavamo Svečanu sjednicu Gradskog vijeća, a koja će ove godine uslijed izvanrednih okolnosti izostati.

Ovim povodom, predsjednik Gradskog vijeća Novljankama i Novljanima upućuje čestitku, te ističe: „Možda su nas okolnosti ove godine spriječile da se okupljamo u velikom broju ali nas ne mogu spriječiti u nastojanjima da zajedno radimo na razvoju našeg grada kroz zajedništvo i optimizam u ovim izazovnim vremenima. Vjerujem da ćemo uskoro imati priliku nadoknaditi susrete i druženja na kakve smo navikli, a do tada ćemo i dalje brinuti o zdravlju svih nas.“

Gradonačelnik Velimir Piškulić ovim se povodom zahvaljuje svojim sugrađankama, sugrađanima, suradnicima i prijateljima, te svima onima koji na bilo koji način doprinose razvoju i ugledu Grada Novog Vinodolskog, uključujući Vladu Republike Hrvatske, Primorsko-goransku županiju, gradska poduzeća i ustanove, turističku zajednicu, udruge, obrtnike i poduzetnike, u želji i vjeri za bolje sutra.

Skip to content