Novosti


Dani vrtića Fijolica

Prvi puta dječji vrtić Fijolica Novi Vinodolski obilježava Dane vrtića u trajanju od 18. – 25.5. raznovrsnim i bogatim programom za “velike” i, najvažnije, za “male”, a ovogodišnjim “probijanjem leda” najavljuju sve buduće Dane vrtića tako da ovi “prvi” imaju predznak “tradicionalnog”.
Početak Dana obilježen je svečanim otvorenjem izložbe dječjih radova koju su u potpunosti osmislile i realizirale vrijedne ruke još vrijednijih odgojiteljica vrtića Fijolica. Osim što pozivamo svih da svjedoče njihovu trudu tijekom godine, želimo da otvore sva osjetila i upiju sve boje i ljepotu dječje mašte i kreativnosti pa čak i talenta, tko zna? Svečano će svakako biti zbog programa koji izvode djeca svih 7 skupina vrtića, zajedno s odgojiteljicama i pomoćnicima za djecu s teškoćama. Lokacija je Frankopanski trg (ispred Turnaca) u 18 sati, tema je Sreća, a srećom će pozvati i sunce i lijepo vrijeme.
U narednom tjednu, već od ponedjeljka ujutro (22.5.) vrtić će posjetiti predstavnici gradskih institucija – promovirat će se slikovnica, čitati priče, pisati glagoljica.
U utorak 23.5. otvaramo naša vrata svima “koji žele maštati” da na licu mjesta dožive, osjete i sudjeluju u raznovrsnim aktivnostima i radionicama za djecu i roditelje koje su osmislile i koje će održati odgojiteljice te psihologinja i zdravstvena voditeljica vrtića.
Srijeda 24.5. je rezervirana za kazališnu predstavu za djecu Teatra Oz “Mrav, mrav, mrav i cvrčak” u Domu kulture Novi Vinodolski s početkom u 18 sati. S posebnim veseljem najavljuju predstavu kao dar Grada svojim najmlađima te je ona za sve besplatna.
U četvrtak 25.5. vrtić će malo pobjeći iz vrtića i pokazati na 5 lokacija u centru grada kako se u vrtiću radi. Od 17 do 19:30 sati dovoljno je vremena da se sve obiđe i da svatko nešto odabere – pričaonicu, likovnionicu, glazbaonicu, igraonicu, sportionicu…opet, sve su osmislile odgojiteljice koje će održati razne radionice i aktivnosti uz pomoćnike, a sve za djecu i roditelje odnosno ZA VELIKE I MALE!!!
Svi programi namijenjeni su svima (i polaznicima vrtića, ali i budućim korisnicima, bivšim polaznicima, možda i školarcima) u prvom redu djeci, ali i odraslima da ne zaborave da su i oni nekad bili djeca. Ili, još bolje, da ne zaborave da je najvažnije zauvijek ostati dijete!
Svi su pozvani jer SREĆA JE…FIJOLICA!
Skip to content