Novosti


DOBRO POSJEĆEN HUMANITARNI KONCERT UDRUGE SRETNA ŠAPA

Udruga Sretna šapa organizirala je humanitarni koncert u Domu kulture u Novom Vinodolskom, čiji je sav prihod namijenjen za pomoć napuštenim životinjama. Predsjednik Udruge Dario Jemrić ocijenio je koncert vrlo uspješnim. Odazvao se velik broj građana, koji su kupnjom ulaznica i dobrovoljnim prilozima pomogli rad te udruge, koja skrbi o napuštenim psima, kao i brojni izvođači koji su nastupili besplatno.

zeljak272

Prije početka koncerta održan je ispred Doma zanimljiv prikaz vježbe spašavanja potražnim psima, u izvedbi Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Rijeka. Na koncertu su nastupili Dječji vrtić Fijolica, skupina Kitovi, Petra Brusić, Pjevački zbor Praputnjarski slavići, Lucija Rajnović, Pučki pivači, recitatori Lucija, Lorena, i Valentina Rubinić, TS Barufa, recitirala je i Marija Kukuljan, zatim su nastupili TS Mistral, Željka Brdar, Edo Sulejmanović, Neven Barac, Alen Polić i TO KUD Vatroslav Lisinski.

zeljak274

Organizatori koncerta pod nazivom Daj za šapin svijet su Uruga za zaštitu životinja Sretna šapa i Centar za kulturu Grada Novi Vinodolski.

Skip to content