Novosti


DPU Turističkog naselja Zagori – javna rasprava

U Novom listu od 21.siječnja 2005. objavljena je Javna rasprava o prijedlogu Detaljnog plana uređenja “Turističkog naselja Zagori”
Javna rasprava provodi se u trajanju od 30 dana, odnosno od 31. siječnja do zaključno 1. ožujka 2005. godine.
Javno izlaganje Prijedloga detaljnog plana uređenja “Turističkog naselja Zagori” održano je u Gradskoj vijećnici Grada Novi Vinodolski, Trg Vinodolskog zakona 1, Novi Vinodolski dana  15.2.2005. (utorak) u 12,00 sati.  Gradonačelnik Novog Vinodolskog Milivoj Vidmari predsjednik Gradskog vijeća Josip Čulinović priredili su u povodu blagdana Svih Svetih prijem za obitelji poginulih branitelja sa područja Grada Novog Vinodolskog te se kraće vrijeme zadržali u razgovoru s njima.
Nakon prijema, kojemu su bili nazočni i predstavnici braniteljskihudruga dragovoljaca, veterana, invalida Domovinskog rata i Ureda za obranu Crikvenica, te klenovarski župnik velečasni Stjepan Brlečić, položeno je cvijeće i zapaljene svijeće u spomen na poginule ispred spomen-ploča u holu Gradske uprave i na grobovima poginulih branitelja u Novom Vinodoskom, Povilama, Ledenicama, Krmpotama i Krivom Putu.

Skip to content