Novosti


DVA NOVA VOZILA ZA POTREBE KOMUNALNOG REDARSTVA GRADA NOVOG VINODOLSKOG

RB Auto iz Rijeke doniralo je Gradu Novom Vinodolskom vozilo za potrebe komunalnog redarstva  zbog dugogodišnje uspješne suradnje i to Daciu Logan karavan vrijednu 50 tisuća kuna. Ključeve je gradonačelniku Velimiru Piškuliću uručio direktor RB Auto Robi Butorac.

Za još bolju mobilnost pobrinuo se Luka Matušić ispred tvrtke “Moto Matušića” zahvaljujući mopedu Piaggio s kojim će komunalni redari biti znatno prisutniji u mjestima širom područja Grada Novog Vinodolskog.

Osim nadopunjenog voznog parka podršku će u ljudskim resursima dati Grad Zagreb tako da će tijekom turističke sezone poslati dvojicu komunalnih i dvojicu prometnih redara.

„Imamo intenzivnu i kvalitetnu suradnju sa Zagrebom kroz razne segmente. Razgovarao sam s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem i dogovorili suradnju i po pitanju komunalnog redarstva. Nismo zadovoljni komunalnim redom u gradu, pogotovo kad je riječ o ponašanju pojedinaca vezano uz odlaganje otpada. Uz naša četiri redara, imat ćemo i četiri zagrebačka i siguran sam da će se povećati efikasnost redara. Tome će pripomoći i Dacia i novi moped u našem voznom parku”, zaključio je gradonačelnik Velimir Piškulić.

 

 

Skip to content