Novosti


DVD SAN MARINO BIO DOMAĆIN OBILJEŽAVANJA DESET GODINA VATROPROMETA

Novljansko Dobrovoljno vatrogasno društvo San Marino bilo je domaćin obilježavanja desete obljetnice Vatroprometa – Primorsko – goranskog vatrogasca. Svečanost je održana u hotelu Lišanj, u nazočnosti 250 gostiju iz vatrogasnih postrojbi Primorsko – goranske županije, Istarske županije te Grada Senja, što pokriva poslovnica Vatroprometa koja djeluje na Viškovu te predstavnika svih vatrogasnih zajednica županija i Grada Zagreba.

 vatr1

Vatrogasce su predvodili zamjenik predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice Mijo Brlečić, načelnik HVZ Željko Popović i počasni predsjednik Teodor Fricki, a među gostima bili su saborski zastupnik Domagoj Milošević i zamjenik gradonačelnika Novog Vinodolskog Velimir Piškulić.

Svečanu sjednicu otvorio je direktor Vatroprometa Nenad Radojčić, a nazočne su pozdravili dogradonačelnik Velimir Piškulić i tajnik DVD-a San Marino Velibor Topolovec. Izvješće o desetogodišnjem radu podnio je Željko Antić, a potom su najistaknutijim suradnicima i poslovnim partnerima dodijeljene zahvalnice. Slavlje je nastavljeno uz Tamburaški sastav Lira iz Osijeka.

Skip to content