Novosti


DVD SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI 7 GODINA NA VRHU ŽUPANIJE

U organizaciji VZ PGŽ-e i uz domaćinstvo VZO Ravna Gora, na nogometnom igralištu u Ravnoj Gori, održano je Županijsko vatrogasno natjecanje za podmladak i mladež. Na natjecanju je nastupilo 52 odjeljenja u 4 kategorije.

“U kategoriji vatrogasne mladeži svoju dominaciju nastavlja DVD SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI. Najuspješnija vatrogasna mladež Hrvatskog priobalja nije dozvolila iznenađenje. Usprkos činjenici da se radi o novim ekipama sastavljenih većinom od djevojčica i dječaka kojima je ovo prva natjecateljska sezona, Novljani i nadalje ostaju na vrhu županije. Tim voditelja i trenera uspio je pripremiti ekipe da i sedmu godinu zaredom podignu pehare županijskih prvaka. I dok je ženska mladež uvjerljivo iza sebe ostavila ekipe Klane i Škrljeva sa preko 30 bodova prednosti, u muškoj je konkurenciji bilo puno napetije. Muška ekipa DVD-a San Marino – Novi Vinodolski osvojila je prvo mjesto ispred ekipe DVD-a Sušak doslovno za korak, sa prednosti od jednog boda. Treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Klana.

Na natjecanju su nastupile i ekipe iz  DVD-a Senj i DVD-a Buzet kao gosti iz susjednih županija. Treba istaknuti da je u kategorij djeca muška ekipa DVD- San Marino – Novi Vinodolski osvojila visoko 4. mjesto.

Ovim ostvarenjima muška i ženska mladež DVD-a San Marino– Novi Vinodolski nastavlja svoj niz uspješnosti. Nakon odličnih rezultata na Kup natjecanju u Novoj Gradiški i Županijskom natjecanju očekuje ih već slijedeće subote 1. Kup Gorskog kotara u Vratima. Zahuktava se natjecateljska sezona koja će svoje finale imati na Državnom natjecanju u Zadru krajem rujna na kojem će novljanske ekipe mladeži osmi puta zaredom predstavljati svoj grad i našu županiju.

Prilikom završnog postrojavanja natjecatelje su pozdravili: Načelnik Općine Ravna Gora Mišel Šćuka, Predsjednik VZ PGŽ-e Slavko Gauš i Zapovjednik VZO Ravna Gora Dražen Krepenc. U podjeli medalja i pehara pridružili su im se Predsjednica savjeta vatrogasne mladeži VZ PGŽ-e Renata Topolovec  i Predsjednik komisije za natjecanje VZ Primorsko-goranske županije Klaudijo Filčić.” – istaknuo je tajnik DVD-a San Marino Novi Vinodolski Velibor Topolovec.

Skip to content