Novosti


DVD SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI NAJUSPJEŠNIJI I NA 2. KUPU GORSKOG KOTARA U SKRADU

Po ugodnom i sunčanom vremenu u Skradu na Sportskom centru održan je 2. Kup Gorskog Kotara – natjecanje Vatrogasne mladeži. Uz četrdesetak ekipa sa oko 400 sudionika  natjecanju je prisustvovalo mnoštvo posjetitelja koji su stvorili ugodan ambijent u srcu Gorskog kotara, a da sve bude kako je zamišljeno potrudili su se domaćini, članovi DVD-a Skrad svojom odličnom organizacijom.

U natjecateljskom djelu nije bilo iznenađenja. Županijski prvaci iz Novog Vinodolskog potvrdili su svoju kvalitetu i dominaciju u kategoriji Vatrogasne mladeži u muškoj i ženskoj konkurenciji, a u Skradu im se je odličnim postignućem pridružila i najmlađa ekipa u kategoriji Pomlatka osvojivši drugo mjesto. Tako je nastavljen pobjedonosni niz novljanske mladeži koju uskoro očekuju natjecanja u „višem levelu“ u puno jačoj konkurenciji. Najsretniji u novljanskoj ekspediciji bili su najmlađi koji su se plasirali na drugo mjesto i tako osvojili pehar i medalje pa sreći i radosti nije bilo kraja.

Natjecanju u Skradu prisustvovao je i Načelnik općine Skrad koji je dao punu podršku ovom natjecanju. Nagrade najboljima uručili su ispred DVD-a Skrad Saša Gorupić i Ivan Crnković i Predsjednica Savjeta za Vatrogasnu mladež VZ PGŽ Renata Topolovec.

 

Skip to content