Novosti


DVD SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI UVJERLJIVO NAJUSPJEŠNIJI U ŽUPANIJI

U organizaciji VZ PGŽ i uz domaćinstvo VZP Liburnije i DVD-a Sisol, na nogometnom igralištu u Mošćeničkoj Dragi održano je izlučno Županijsko vatrogasno natjecanje za mladež. Na natjecanju je nastupilo 45 odjeljenja u 4 kategorije.
U kategoriji vatrogasne mladeži svoju dominaciju nastavlja DVD SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI. Najuspješnija vatrogasna mladež Hrvatskog priobalja na zadnja tri državna natjecanja nije dozvolila iznenađenje. Muška i ženska mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski uvjerljivo je osvojila prva mjesta i ostvarila svoj deveti uzastopni nastup na državnom natjecanju. Na državnu smotru vatrogasne mladeži iduće godine u Čakovec uz dvije ekipe DVD-a San Marino – Novi Vinodolski putovat će u ženskoj kategoriji DVD Klana i DVD Delnice a u muškoj DVD Sušak i DVD Klana.


Na natjecanju su nastupile i ekipe iz DVD-a Senj i DVD-a Buzet kao gosti iz susjednih županija.
Prilikom završnog postrojavanja natjecatelje su pozdravili: Načelnik Općine Mošćenička Draga Rikardo Staraj, Predsjednik VZ PGŽ Slavko Gauš i Predstavnik HVZ Stjepan Jurman. U podjeli medalja i pehara pridružili su im se Predsjednica savjeta vatrogasne mladeži VZ PGŽ Renata Topolovec i Predsjednik komisije za natjecanje VZ Primorsko-goranske županije Klaudio Filčić.
Čestitavši najboljima uz nadu da će dostojno predstavljati županiju na državnoj smotri natjecanje je zatvorio Županijski vatrogasni zapovjednik Mladen Šćulac.

Skip to content