Novosti


DVD San Marino: Vatrogasna mladež nastavlja s izvanrednim rezultatima

U organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko goranske županije i uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Grada Vrbovskog, na nogometnom igralištu u Vrbovskom održano je izlučno županijsko vatrogasno natjecanje za mladež. Na natjecanju je nastupilo 46 odjeljenja u 4 kategorije.

U kategoriji vatrogasne mladeži svoju dominaciju nastavlja Dobrovoljno vatrogasno društvo SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI . Najuspješnija vatrogasna mladež Hrvatskog priobalja na zadnja dva državna natjecanja nije dozvolila eventualna iznenađenj. Ekipe muška i ženske mladeži DVD-a San Marino – Novi Vinodolski uvjerljivo su osvojile prva mjesta i ostvarila svoj osmi uzastopni nastup na državnom natjecanju. Na državnu smotru vatrogasne mladeži uz DVD San Marino – Novi Vinodolski putovat će u ženskoj kategoriji DVD Škrljevo i DVD Klana, a u muškoj DVD Sušak i DVD Kras.

Na natjecanju su nastupile i ekipe iz  DVD-a Senj i DVD-a Buzet kao gosti iz susjednih županija.

Prilikom završnog postrojavanja natjecatelje su pozdravili gradonačelnik Grada Vrbovskog Dražen Mufić i predsjednik VZ PGŽ Slavko Gauš. U podjeli medalja i pehara pridružili su im se predsjednica Savjeta vatrogasne mladeži VZ PGŽ Renata Topolovec te predsjednik Komisije za natjecanje VZ Primorsko-goranske županije Klaudio Filčić.

Skip to content