Novosti


Epidemiološka situacija na području Grada Novog Vinodolskog – 11.11.2020.

Na temelju evidencije nadležne epidemiološke službe i Stožera civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog obavještavaju se građani Grada Novog Vinodolskog da je u prethodnih 14 dana, a zaključno sa zaprimljenom evidencijom od dana 11. studenog 2020. godine, na području Grada Novog Vinodolskog evidentirano ukupno 18 slučajeva zaraze od bolesti COVID-19.

Podatke o novooboljelima za razdoblje od 12.11.2020. nadalje Stožer će objaviti po dostavljenim podacima u ponedjeljak 16.11.2020.

Stožer civilne zaštite u suradnji s nadležnom epidemiološkom službom poduzeo je sve potrebne radnje kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti (utvrđivanje mjesta zaraze oboljelih, identificiranje kontakata, propisivanje samoizolacije, podrška u nabavci namirnica i osnovnih potrepština).

Stožer apelira na obvezu nošenja maske za lice u svim zatvorenim prostorima, te na otvorenom gdje se ne može održavati propisana socijalna distanca.

Za sva pitanja i pomoć glede COVID-19 bolesti građani se mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog putem e-maila: [email protected].

Skip to content