Novosti


Epidemiološka situacija na području Grada Novog Vinodolskog

Na temelju evidencije nadležne epidemiološke službe i Stožera civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog obavještavaju se građani Grada Novog Vinodolskog da je zaključno s datumom 29.10.2020.  godine na području Grada evidentirano ukupno 7 aktivnih slučajeva zaraze od bolesti COVID-19.
Stožer civilne zaštite u suradnji s nadležnom epidemiološkom službom poduzeo je sve potrebne radnje kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti (utvrđivanje mjesta zaraze oboljelih, identificiranje kontakata, propisivanje samoizolacije, podrška u nabavci namirnica i osnovnih potrepština).
Stožer još jednom apelira na građane da se pridržavaju svih propisanih mjera, kako ne bi došlo do daljnjeg širenja bolesti. Posebnu pozornost treba obratiti nadolazećem blagdanu Dana svih svetih, gdje se očekuje pojačana posjećenost grobljima, te sukladno tome je od posebne važnosti pridržavati se obveze nošenja maske za lice i održavanja distance od minimalno 1.5 metara.
Za sva pitanja i pomoć glede COVID-19 bolesti građani se mogu obratiti Stožeru civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog putem e-maila: [email protected].
Skip to content