Novosti


Fešta od kilometra, razigrani naziv novog događanja u Novom Vinodolskom

Na ulazu u Novi Vinodolski, odmah ispod povijesnim slovima ispisanog imena našeg grada smjetila se jedna od najljepših šetnica ovoga područja. Kilometar duga Obala Petra Krešimira IV, svima znana kao Bribirska obala. 

 

Upravo će Bribirska obala na dan blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza postati glavna lokacija u gradu. Naime, po prvi puta održava se Fešta od kilometra, novi zabavni program Turističke zajednice Grada Novog Vinodolskog. 

 

TZG kilo letak

Šetnja obalom pružit će dodatne mogućnosti, pa će se osim predivnih plaža i krajolika posjetljtelji zabaviti uz četiri glazbena sastava, prigodni bribirski gastro kutak te posebne ponude ugostiteljskih objekata smještenih na samoj šetnici. Naravno, cijelu priču oplemenit će bogata ponuda suvenira, ručnih radova, autohtonih vina, sireva i meda. Vrijedni izlagači bit će smješteni duž čitave obale pružajući posjetiteljima pregršt mogućnosti za kupnju lijepih ali i kreativnih suvenira koje će ponijeti svojim kućama kao uspomenu na Novi Vinodolski ali i podsjetnik na ponovni dolazak. 

 

Fešta će u ponoć poprimiti romantičnu notu, veliki vatromet sa sredine Obale Petra Krešimira IV. 

 

Skip to content