Novosti


FIT4NOVI: Krenule prijave za 2. malonogometni turnir “Dijelovi grada”


Drugo izdanje malonogometnog turnira dijelova grada – Trofej Novog Vinodolskog održat će se 17. i 18. svibnja 2018. (četvrtak i petak) u sklopu manifestacije  FIT4NOVI.

Ovo zanimljivo natjecanje pokrenuto je u sklopu lanjske manifestacije FIT4NOVI, a pokazalo se kao potpuni pogodak. Uz brojne novljanske malonogometaše ovaj dvodnevni turnir privukao je mnoštvo gledatelja na igralište malih sportova. Pobjednici prvog izdanja dijelova grada bili su nogometaši “Prisike” koji su u finalu s iznenađujućom lakoćom porazili “Placu” rezultatom 6-0. U dvoboju za treće mjesto “Krasa” je porazila “Kalvariju” rezultatom 5-3. Najboljim igračem turnira proglašen je Toni Petrinović (Prisika), najviše pogodaka postigao je Davor Piškulić (Krasa), a najbolji golman bio je Matija Filipović – Žiga (Krasa).

Ove godine turnir započinje neposredno nakon svečanog otvorenja manifestacije, u četvrtak 17. svibnja 2018. na igralištu malih sportova. Svečano otvorenje započinje od 16 sati, a u sklopu kojeg će nogometaši “Prisike” vratiti veliki prijelazni pehar koji je prethodnu godinu dana proveo kod njih.

Prijave za turnir su već započele, a koncept turnira je zamišljen, kao što mu i sam naziv govori, da se ekipe prijavljuju prema dijelovima grada, tj. naselja Novog Vinodolskog; npr. Kalvarija, Placa, Šćedine, Krasa, Prisika, Zagon, Ledenice, Povile, Klenovica. Također, u slučaju velikog interesa kod nekog od naselja, ono može prijaviti i dvije ekipe.
Pravo nastupa imaju igrači stariji od 16 godina, sukladno svom prebivalištu ili boravištu, što znači da svaki igrač pojedine ekipe mora stanovati na području naselja ekipe za koju nastupa. Iznimno ukoliko nekoj ekipi nedostaje igrač može u dogovoru s organizatorom prijaviti igrača s drugom adresom.

Za prijavu je potrebno ispunjenu prijavnicu dostaviti:
• osobno: Grad Novi Vinodolski, Trg Vinodolskog zakona 1
• e-mail: [email protected]

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na :
• mob: 091 766 0442; 095 598 3803

Skip to content