Novosti


FIT4NOVI po izmijenjenom rasporedu

Dugoočekivana manifestacija rekreacije i sporta u Novom Vinodolskom će se zbog najave loše vremenske prognoze održati u nešto manjem opsegu i drugačijem rasporedu od planiranog.

Današnje otvorenje u 16:30 sati započet će nastupom vrtićke skupine Kitovi Dječjeg vrtića Fijolica i revijalnom utakmicom mlađeg uzrasta NK Vinodola te će se program nastaviti uz malonogometni i teniski turnir. Malonogometni turnir će trajati nešto dulje od planiranog, s obzirom da će danas biti odigrane sve utakmice osim polufinala, utakmice za treće mjesto i finala koji će biti odigrani u nedjelju u večernjem terminu – u slučaju dobrog vremena vani, a u slučaju lošeg vremena u dvorani Osnovne škole Ivana Mažuranića. Isto tako će i tenis biti održan u narednom periodu po nešto drugačijem rasporedu sukladno vremenskim uvjetima.

Što se tiče subotnjeg jutarnjeg dijela programa, ukoliko vremenski uvjeti dopuste, sve se održava po rasporedu, a u slučaju lošeg vremena se aktivnosti za treću dob te sportska igraonica za djecu i Fitness za bebe sele u prostor Doma kulture, dok se u tom slučaju Zumba i Pilates u potpunosti otkazuju.

Turniri u malom rukometu i rukomet seniori će se u slučaju lošeg vremena odigrati u dvorani Osnovne škole Ivana Mažuranića, dok će i jedrenje ovisiti o vremenskim uvjetima.

Ono što se već sada otkazuje je glazbeni program odnosno DJ Powerplayer te HealthyFit radionice Marija Valentića koje su se trebale održati u subotnjem popodnevnom terminu.

Nedjeljni program će biti održan na slijedeći način – jahanje se otkazuje, turnir u malom nogometu će se održati u dvorani Osnovne škole, turnir u šahu će se održati u Maloj sali Doma kulture, stolnoteniski turnir u Domu kulture, a biciklistička tura će ovisiti o vremenu.

Informacija vezana za glazbeno zatvaranje manifestacije uz Ante Gelo Band feat. Bruna Oberan, Iva Ajduković, Alen Đuras bit će objavljena sutra tokom dana na društvenim mrežama organizatora te stranici manifestacije FIT4NOVI.

Udruga Novi korak, koja će prodavati majice, svojim će štandom pratiti program s obzirom na njegovo održavanje i lokacije. Svi prihodi od prodaje majica ići će Udruzi za djecu s poteškoćama u razvoju, Novi korak kao podrška njihovom radu.

Za sve ostale informacije, pozivamo vas da pratite društvene mreže odnosno stranicu manifestacije FIT4NOVI.

Skip to content