Novosti


GDCK Novi Vinodolski poziva na sabirnu akciju „Solidarnost na djelu”

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Vinodolski kroz mjesec listopad i studeni na području Grada Novog Vinodolskog i Vinodolske općine provodi sabirnu akciju „Solidarnost na djelu“ kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa, pod sloganom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“. Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu koje se prikupljaju financijska sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane sa svrhom ublažavanja siromaštva i socijalne isključenosti.

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Vinodolski poziva sve sugrađane da se uključe u ovu humanitarnu akciju svojim prilogom, kupnjom bonova zahvalnosti od volonterki Crvenog križa. Bonovi su ovjereni žigom GDCK .

Uključivanje u akciju Solidarnost na djelu moguće je i putem uplata na žiro račun Gradskog društva Crvenog križa Novi Vinodolski otvorenog za potrebe ove akcije. Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe u akciju se mogu uključiti do 30. studenog 2021. godine uplatom na:

IBAN: HR12 2340 0091 5111 5389 5, MODEL: 00, POZIV NA BROJ: 49, OPIS PLAĆANJA: Solidarnost na djelu 2021.

Prikupljena financijska sredstva koristit će se za kupnju namirnica za božićne pakete hrane za socijalno ugroženo stanovništvo na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Novi Vinodolski. Od ukupnog prihoda ove akcije 5% uplatit ćemo u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa.

“Zahvaljujemo sugrađanima na sudjelovanju u ranijim akcijama, a sudjelovanje i ove godine bit će još jedna potvrda visoke socijalne svijesti i empatije za ljude u nevolji.”- ravnateljica GDCK Novi Vinodolski Vesna Đujić.

Skip to content