Novosti


GRAD NOVI VINODOLSKI I U 2015./2016. ŠKOLSKOJ/AKADEMSKOJ GODINI STIPENDIRA DAROVITE UČENIKE I STUDENATE

Na temelju članka 44. Statuta Grada Novog Vinodolskog gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog, Oleg Butković, dipl. ing., donio je 10. studenog Zaključak o prihvaćanju Izvješća Komisije za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima za školsku/akademsku 2015./2016. godinu.

 

Grad Novi Vinodolski dodijeljuje 11 stipendija za učenike srednjih škola (4 iz osnovne i 7 iz srednje) te 12 stipendija za studente.

 

Stipendisti Grada Novog Vinodolskog u 2015./2016. godini  su sljedeći daroviti učenici i studenti:

 

IZ OSNOVNE ŠKOLEAntonela Radetić, Nika Baričević, Sara Radović, Anton Bilić;

 

– IZ SREDNJE ŠKOLE – Marko Trgovac, Lidia Žilić, Ana Svetić, Erika Radović, Antonija Butković, Ivan Rubčić, Ivana Uremović;

 

– STUDENTI – Ivona Viduka, Arianna Čučuković, Ivona Smolčić, Sara Ivančić, Tea Cvitković, Mia Vukelić, Ivana Crnojević, Marijan Mikolić, Monja Košćak, Ines Begčević, Davor Piškulić, Alma Mešinović.

 

Sa navedenim učenicima i studentima zaključit će se Ugovor o dodjeli stipendije za školsku/akademsku 2015./2016. godinu.

 

Svečano potpisivanje i uručivanje ugovora održat će se u petak, 20. studenog 2015. godine u Gradskoj vijećnici Novi Vinodolski u 13 sati.

 

Zaključak o prihvaćanju Izvješća Komisije za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima za školsku/akademsku 2015./2016. godinu

 

Skip to content