Novosti


GRAD NOVI VINODOLSKI PODIJELIO 5.000 ZAŠTITNIH MASKI

Grad Novi Vinodolski, uslijed pandemije korona virusa, pravovremeno je pokrenuo postupak nabave zaštitnih maski za građane grada Novog Vinodolskog.

Početkom ovog tjedna, kako su počele pristizati pošiljke s maskama, Stožer civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog, uz pomoć i suradnju udruge Pomoć u kući starijim i nemoćnim osobama Grada Novog Vinodolskog, DVD-a San Marino i ostalih djelatnika Grada, komunalnih poduzeća i volontera, započeo je podjelu maski svim građanima Grada Novog Vinodolskog.

Molimo građane koji u trenutku podjele nisu bili kod kuće da pregledaju poštanske sandučiće i prostore oko kuće gdje su volonteri za njih ostavili maske.

Napominjemo kako maske prije upotrebe treba prokuhati, osušiti i ispeglati, te molimo građane da imaju na umu da je nošenje maske prije svega mjera prevencije i kao takva nije apsolutna zaštita od bolesti.

Ukoliko netko od građana nije dobio masku, te ju nije pronašao u poštanskom sandučiću i prostoru oko kuće, molimo da se javi na telefonski broj:

051/554-351

Molimo građane za strpljenje i razumijevanje u ovim kriznim trenucima.

Skip to content