Novosti


GRAD NOVI VINODOLSKI SUFINANCIRA PRIJEVOZ ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA I REDOVNE STUDENTE

Grad Novi Vinodolski sufinancira i ove akademske 2014./2015. godine prijevoz učenika srednjih škola i redovnih studenata s područja Grada Novog Vinodolskog. Grad sufinancira prijevoz učenika srednjih škola u visini od 30 posto iznosa koji preostane nakon što se od pune cijene mjesečne vozne karte oduzme popust prijevoznika Autotransa i subvencija države, temeljena na odluci Vlade RH, a obveza Grada mjesečno će biti nominalno povećana u odnosu na prošlu godinu.

Sufinaciranje prijevoza učenika od strane Grada Novog Vinodolskog počinje od mjeseca rujna, odnosno pri realizaciji karte na šalteru Autotransa za mjesec rujan bit će im obračunat popust od 30 posto.

Grad poziva redovne studente s područja Grada Novog Vinodolskog da radi reguliranja modela i postotka sufinanciranja prijevoza za akademsku 2014./2015. godinu dostave sljedeće dokumente u Ured Grada Novi Vinodolski: status prebivališta oba roditelja i redovnog studenta na području Grada Novog Vinodolskog – kopija osobnih iskaznica, potvrdu o upisu redovnog studenta u akademsku 2014./2015. godinu na Sveučilište Rijeka ili fakultete pri drugim sveučilištima, ukoliko fakulteti ne djeluju pri Sveučilištu Rijeka (na primjer Zagreb, Zadar i dr.).

POZIV3

Skip to content