Novosti


GRADONAČELNIK GRADA NOVOG VINODOLSKOG ZA GODIŠNJU NAGRADU ZA IZUZETNA DOSTIGNUĆA U PODRUČJU KULTURE PREDLOŽIO BALETNU SKUPINU „LATICE“

Grad Novi Vinodolski 13. studenoga 2018. godine obavijestio je o podnošenju prijedloga za dodjelu priznanja Grada Novi Vinodolski za 2018. godinu.  Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe s područja Grada Novi Vinodolski mogu do 7. prosinca 2018. godine podnesti prijedloge za dodjelu priznanja za 2018. godinu. Priznanja Grada Novi Vinodolski su: nagrada za životno djelo, godišnja nagrada za izuzetna dostignuća u određenoj oblasti i proglašenje počasnim građaninom. Pismeni prijedlozi moraju sadržavati: podatke o predloženom kandidatu, obrazloženje dostignuća i doprinos radi kojeg se podnosi prijedlog, uz odgovarajuću dokumentaciju, vrsta priznanja za koju se kandidat predlaže.

Baletnu skupinu „Latice“ koju čini devet djevojčica primili su gradonačelnik Velimir Piškulić i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cvitković te im čestitali na postignutom uspjehu.

Tako je gradonačelnik Velimir Piškulić predložio da se godišnja nagrada za izuzetna dostignuća u području kulture dodjeli baletnoj skupini „Latice“ iz Novog Vinodolskog koje su ujedno i članice plesne udruge „Nataliya“ i njihovoj voditeljici prof. Nataliyi Jalnytskoj za osvojenu zlatnu medalju u kategoriji Open mini kids (4-7 god.) na natjecanju „World dance talents cup 2018 – Bergamo, Milano“.

„Vi ste dokaz da iznimno zalaganje, talent i timski rad donose pobjedu. Hvala vam što ste naš grad predstavili u najboljem svjetlu te Vam u ime Grada Novog Vinodolskog i svoje osobno, čestitam na ovom dostignuću i želim vam još puno uspjeha u budućnosti.“ – zaključio je gradonačelnik Velimir Piškulić.

 

 

Skip to content