Novosti


GRADSKO VIJEĆE GRADA NOVI VINODOLSKI

NOVI VINODOLSKI, 21. prosinac 2011.
Danas u 10 sati održat će se pod predsjedavanjem predsjednika Nevena Pavelića 22. sjednica Gradskog vijeća Grada Novog Vinodolskog.
Na dnevnom redu je, nakon Vijećničkih pitanja i prijedloga, Prijedlog Proračuna Grada Novog Vinodolskog za 2012. godinu s Programima i projekcijama Proračuna za 2013. i 2014. godinu. U sklopu iste točke dnevnog reda, vijećnici će odlučivati i o Prijedlogu Programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture i vodnih građevina za 2012., Prijedlogu Programa održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture i vodnih građevina za 2012. godinu. Na dnevnom redu Vijeća je i Prijedlog Odluke o lokacijama za postavljanje privremenih objekata i izgledu privremenih objekata te imovinsko pravna problematika. (m)

 

Na deponiji Duplja biti će nakon više od 40 godina ugašena vatra, kako je istaknuo gradonačelnik Oleg Butković, zaslugama svih dosadašnjih gradonačelnika, poglavarstava, komunalnog društva “Ivanj”, aktualnog poglavarstva, susjednih lokalnih jedinica, te uz veliku pomoć premijera Sanadera.

Skip to content