Novosti


Humane zvijezde Hrvatske igraju za udrugu “Novi korak”

Poznati hrvatski nogometaši, sportaši, pjevači i osobe iz javnog života će u subotu, 10. rujna, posjetiti  Novi Vinodolski.

Humane zvijezde Hrvatske vođene Zlatkom Dalićem, izbornikom Hrvatske nogometne reprezentacije, prijateljem udruge, zaigrat će nogomet na igralištu malih sportova protiv veteranske ekipe Nogometnog kluba Vinodol.

Naime, Humane zvijezde Hrvatske 03 udruga je koja svojim aktivnostima, donacijama i nogometnim spektaklima  pomaže najpotrebitijima, stoga se i ovaj sportski događaj priređuje u svrhu povećanja vidljivosti udruge Novi korak iz Novog Vinodolskog te prikupljanja donacija za rad te iste udruge.

U revijalnoj utakmici za zvijezde će nastupiti Goran Vlaović, Niko Kranjčar, Marko Babić, Boris Živković, Vjeko Škrinjar, Branko Strupar, Vladimir Balić, Željko Mavrović, Amir Kazić Leo, Darko Čordaš, Alan Gregov, Slaven Knezović Grof, Miroslav Bičanić i druge javne osobe.

U prvom dijelu sportskog programa, koji će započeti u 18 sati, nastupit će mlađi uzrasti nogometnih klubova Vinodol i Nehaj dok je za najmlađe osim druženja s nogometašima od 17 sati organiziran dječji grad i animacija. Posebni gosti ovog sportskog događaja bit će predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza predvođeni predsjednikom Marijanom Kustićem.

Rezervirajte datum, budite s nama i podržite humane zvijezde i udrugu Novi korak!

Skip to content