Novosti


I.Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Novi Vinodolski Urbanistički plan uređenja naselja Novi Vinodolski

Na 12. sjednici Gradskog vijeća održanoj 14. lipnja 2010. donesene su Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja grada Novog Vinodolskog i Urbanistički plan uređenja naselja Novi Vinodolski. Riječ je o dva temeljna prostorno-planska dokumenta koji su vrlo bitni za daljnji razvoj grada.

Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Grada Novi Vinodolski korigirana je  trasa autoceste koja prolazi kroz područje grada, a Plan se mijenja i u dijelu usklađenja uvjeta gradnje sa Zakonom o prostornom uređenju i gradnji. Najznačajnije u izmjenama i dopunama Prostornog plana jest određivanje uvjeta za legalizaciju izgrađenih objekata.

Na turniru je nastupila ekipa “all star”, predvođena legendarnim Mirzom Džombom, Vorijem, Špoljarićem…, ekipa riječko-senjskog sastava i veterani RK Vinodola. Sportaše nije uspjela omesti niti kiša koja je padala gotovo čitavo vrijeme odigravanja utakmica, niti lokve na asfaltu. Pokrovitelj turnira bio je Grad Novi Vinodolski, a organizacijuje potpomogao velik brojsponzora.

Skip to content