Novosti


I. SUSRET VESPA KLUBA NOVI VINODOLSKI 7. SVIBNJA 2016.

13082518 502171469982041 1519993381264152015 n

Prvi susret Vespa kluba – VK Novi Vinodolski održat će se u Novom Vinodolskom 7. svibnja ( subota).

Prema programu, u subotu od 9 do 10.30 predviđeno je okupljanje sudionika na placi ispred pivnice na Frankopanskom trgu. Potom slijedi vožnja iz Novog Vinodolskog preko Bribira do Crikvenice, gdje će se od 11 do 11.45 članovi kluba družiti s građanima u centru Crikvenice – na Trgu Stjepana Radića uz kavu i croasane, a u povratku prolaze kroz mjesto Selce za Novi Vinodolski te nastavljaju kroz Donji Zagon, Ledenice, Pleteno i zaustavljaju se na vidikovcu Sviba, gdje će svim sudinicima vožnje pokazati pogled na ljepote našeg kraja – navodi tajnik VK Svemir Rakar. Ispred Lovačkog doma u Krmpotama organiziran je ručak – lovački gulaš, nakon toga će članovi Vespa kluba Hrvatska pogledati Staklenu kapelicu i Nebeske labirinte i kreću u ribarsko mjesto Klenovcu, gdje će ih dočekati Zavičaja udruga Klenovica te će se od  15.30 do 17 sati družiti uz srdele i klenovarske tamburaše. Iz Klenovice kreću u Novi Vinodolski te će se u 18 sati parkirati ispred Doma kulture i podržati Smotru KUD-ova. Nakon toga kreću u obilazak starog grada, gdje će se fotografirati i na kraju članovi kluba odlaze u Pavlomir. U  nedjelju u 10 sati u pivnici Nill organizirana je oproštajna kava. Do sada je šezdesetak prijavljenih sudionika iz Vespa klubova  iz cijele Hrvatske. Najmlađi klub u Vespa klubu Hrvatska je VK Novi Vinodolski.

Članovi Kluba pozivaju sve zainteresirane ljubitelje kultnog motora Vespa da ih dođu posjetiti i podržati na navedenim lokacijama. Također, pozivaju sve zainteresirane vlasnike motora Vespa koji se žele pridružiti skupu da kompletan raspored događanja mogu vidjeti na FB Vespa klub Novi Vinodolski.

Vespa susret se održava u sklopu programa Proljetni Novi 2016., koji se realizira od 12. travnja do 30. svibnja u Novom Vinodolskom.

Skip to content