Novosti


Informacije o pomoći područjima pogođenim potresom

Na današnjoj izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog raspravljalo se o mjerama pomoći za potresom pogođena mjesta Sisačko-Moslavačke županije.

U suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Novi Vinodolski i DVD-om San Marino žurno je organizirano prikupljanje pomoći za nastradale. Svu materijalnu pomoć, u vidu namirnica i potrepština propisanih od strane nadležnih službi, uz poštivanje epidemioloških mjera, imate priliku odnijeti u prostore Doma kulture sutra od 9:00 do 14:00 sati, te u subotu od 9:00 do 14:00 sati, kao i u ponedjeljak i utorak od 9:00 do 18:00 sati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grad Novi Vinodolski je pogođenim prostorima odlučio donirati pedeset tisuća kuna.

Važno je napomenuti da su pripomoći odlučili brojni volonteri kao i gradska komunalna društva i privatne tvrtke koje su svoju mehanizaciju i resurse već uputili na pogođena područja.

Za sve upite za davanje pomoći u vidu mehanizacije, strojeva, ljudstva, možete kontaktirati Stožer putem adrese e-pošte: [email protected] ili na broj: 095 598 3803.

Putem istih kontakata, svoje podatke mogu ostaviti svi građani koji žele ponuditi smještaj obiteljima koje su ostale bez svojih domova.

 

Skip to content