Novosti


Informativna radionica za potpore razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Poduzetnički centar „Vinodol“ poziva sve zainteresirane da se prijave na informativnu radionicu za podmjeru 6.3., tip operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“. Radionica će se održati u petak 15. listopada 2021. godine u Gradskoj vijećnici Grada Novi Vinodolski s početkom u 11:00 sati.

Cilj informativne radionice je upoznati poljoprivrednike o mogućnostima bespovratnog financiranja ulaganja iz Mjere 6., Podmjere 6.3. za koje se raspisivanje natječaja sukladno indikativnom godišnjem planu objave natječaja iz Programa ruralnog razvoja RH očekuje uskoro. Potpora ima za cilj pomoći gospodarstvima u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivi razvoj, uključenje članova gospodarstva u rad na poljoprivrednom gospodarstvu i ostvarenje dovoljno prihoda za dostojanstven život i ostanak na ruralnom području, čime se pridonosi smanjenju nezaposlenosti.

Na radionici će se obraditi predmet natječaja, uvjeti prihvatljivosti korisnika i aktivnosti, prihvatljivi sektori, broj projekata po korisniku, potrebna dokumentacija, kriteriji odabira, način podnošenja zahtjeva za potporu i dr.

Budući da zbog epidemioloških mjera radionici može prisustvovati ograničen broj ljudi, svi zainteresirani za predmetnu radionicu mogu se prijaviti na mail [email protected] najkasnije do srijede 13. listopada 2021. godine.

 

 

 

Skip to content