Novosti


JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA U SVRHU PRUŽANJA UGOSTITELJSKIH USLUGA I IZLAGANJA PRIGODNIH PROIZVODA U SKLOPU PROGRAMA ZDRAVICI NOVOJ 2016.

Grad Novi Vinodolski poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, registrirane za obavljanje djelatnosti koje u svom asortimanu imaju: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno – novogodišnje ukrase, čestitke, suvenire, prirodne prehrambene proizvode i sl. da do 28. prosinca 2015. godine podnese Zahtjev za najam štandova za prigodnu prodaju koja će se održati 31. prosinca 2015. od 10 do 18 sati u sklopu programa Zdravica Novoj 2016.

Zainteresiranim izlagačima će se omogućiti izlaganje bez naknade na dan 31. prosinca na Korzu hrvatskih branitelja i Frankopanskom trgu, i to sveukupno 20 lokacija. Prijave će se prihvaćati prema redoslijedu zaprimanja od 1 do 20.

Prilikom prijave obveza izlagača je opisati proizvode koje planira izlagati ili poslati fotografiju istih.

Zahtjeve možete slati pisanim putem na adresu: Grad Novi Vinodolski, Trg Vinodolskog zakona 1, s naznakom “Zdravica Novoj 2016. – prigodna prodaja”, putem e-mail adrese:[email protected], telefonom na broj:051/554-355 ili osobno u ured Grada.

Javni poziv za iskaz interesa u svrhu pružanja ugostiteljskih usluga i izlaganja prigodnih proizvoda u sklopu programa Zdravici Novoj 2016.

 

Skip to content