Novosti


JEDRA VINODOLA 2015. ODUŠEVILA TURISTE

2.Jadranka Vukelić Brkljača 

Nobvi Vinodolski je grad bogate povijesti, kulture, zabave i sporta, što savkodnevno dokazuje posebno tijekom ljetnih mjeseci, kada se svakog dana i večeri održava po nekoliko zanimljivih događanja, što turisti i gosti Novljanske rivijere, ali i Novljani, s oduševljenjem prihvaćaju.

4.Alen Međić

Dokaz tome je i zanimljivo događanje – Jedra Vinodola 2015., odnosno program prezentacije jedrenja, koje je organizirao Grad Novi Vinodolski u suradnji s Yacht Clubom Burin i Turističkom zajednicom Grada  u gradskoj luci u Novom Vinodolskom.

6.Alen Međić

U predivnom programu koji pokazuje dugu novljansku tradiciju jedrenja, sudjelovali su novljanski jedriličari sa svojim jedrilicama Paikea, First Lady, Morečić, Ajde i Crvenkapica te selački  Beneteaua i Mirakul, koji su ustupili svoje jedrilice za cjelodnevnu vožnju turista.

Mnogi turisti su se prvi put otisnuli na more te su uz pomoć iskusnih jedriličara osjetili čari jedrenja i uživanje u pogledu  na Novi. Na obali je tim volontera pripremao primorski ručak, osigurao osvježenje, pobrinuo se za program i raspored vožnje te uz prigodnu glazbu brojnim turistima omogućio nezaboravno sjećanje na dan u Novom Vinodolskom.

1.Jadranka Vukelić Brkljača

– Jedra Vinodola su jedrila cijelog dana – vjetar nam je omogućio da uspješno realiziramo ideju. Program je tekao po planu, od registracije sudionika, ručka, do jedrenja. U ime organizatora zahvaljujem svima koji su sudjelovali  te svima koji su volonterski pomagali i doprinijeli uspješnosti ovog novog događanja. Reakcije turista, ali i naših domaćih ljudi su odlične, ideja je prihvaćana s oduševljenjem. Od petka do danas smo zaprimili velik broj upita: “Hoće li se Jedra Vinodola organizirati još koji put u ovoj godini?”. Sve fotografije možete pogledati na Facebook stranici Jedra Vinodola – istakla je mag. oec. Sandra Ristić, koordinatorica događanja.

5.Alen Međić

Osim organizatora, realizaciji projekta su doprinijeli: DVD San Marino, Lučka uprava Novi Vinodolski, turističke agencije Novog Vinodolskog, Dario Obradović, Ivan Cvitković, Predrag Rubčić, Tomislav Brkljača, Jadranka Vukelić Brkljača, Novi Fortis, Caffe bar Passage, Caffe bar Mandrać, Atlantic grupa, Mikrodistribucija, Ožujsko pivo. Foto: Jadranka Vukelić Brkljača i Alen Međić.

Skip to content