Novosti


KONCERT I VATROMET U NEDJELJU U POVODU ULASKA HRVATSKE U EUROPSKU UNIJU

Tijekom vikenda u Novom Vinodolskom održat će se niz zanimljivih i atraktivnih događanja. U centru Novog održava se dvodnevni “5. Rally Novi Vinodolski 2013.”, u 21 sat u petak, 28. lipnja finale Festivala djece i mladih “Neki novi klinci”. U subotu 29. lipnja u Brezama s početkom u 19 sati održat će se Noć Breza, uz Tamburaški sastav “Baruffa”. Treći Vinski bal bit će održan u subotu 29. lipnja u 20 sati na terasi Vrtić hotela Lišanj, uz grupu Family.

EU1

Veliki koncert u povodu ulaska Hrvatske u europsku uniju bit će održan 30. lipnja (nedjelja) u centru Novog Vinodolskog, s početkom u 20.30 sati. Nastupaju  Joso Butorac i grupa Vivak,Trio “Barabe”, Ledenički tamburaši “Vila Velebita”, Klenovarski tamburaši , Pučki pivači, ženska klapa “Puntape”, KUD Ilija Dorčić, tamburaški trio “Novi dečki”, Trio Mozirje iz Slovenije. Veliki vatromet bit će održan u 24 sata.

BALET1

U ponedjeljak, 1. srpnja s početkom  u 21.30 sati u centru Novog Vinodolskog nastupit će The Florida Classical Ballet u sklopu europske turneje. U utorak, 2. srpnja u centru u 21.30 sati nastupit će The London Rock & Blues Band – The Others.

BREZE1

Skip to content