Novosti


LJETNI SOLSTICIJ 2013. U TEMATSKOM PARKU “NEBESKI LABIRINTI” U KRMPOTAMA 20. LIPNJA

Ljetni solsticij 2013. obilježit će se u četvrtak, 20. lipnja, u tematskom parku “Nebeski labirinti” u Krmpotama, s početkom u 18 sati. Udruga za unapređenje kvalitete života “Amor” poziva zainteresirane da se pridruže u slavljenju Sunca, Života i Ljubavi. Glavne teme proslave ljetnog solsticija su vatra, cvijeće žarkih boja i Ljubav. Stoga će se u tihom i mirnom okruženju labirinata, mora, neba, brda i dolina, Suncu u čast, zapaliti svijeće Mira i Ljubavi, “Pozdraviti Sunce”, te mu zahvaliti meditacijom, stihovima, pjesmom i plesom i u svijet poslati  poruke harmonije, jedinstva i Ljubavi – navedeno je u pozivu Udruge “Amor”.

Program počinje okupljanjem i šetnjom Nebeskim labirintima u 18 sati, a cilj je da se, uz meditaciju i druženje, provede noć pod vedrim nebom, uživajući u zalasku i izlasku Sunca, slaveći njegovu moć i snagu, zahvaljujući Životu i Ljubavi. Udruga poziva zainteresirane da sobom ponesu prostirke, vreće za spavanje, dekice, staklenke, svijeću ili neki dragi predmet, cvijeće živih boja i  po želji nešto čime će se svi zajedno počastiti.

Inače, tematski park Nebeski labirinti otvoren je prošle godine, kao jedna od turističkih atrakcija novljanskog zaleđa. U blizini labirinata u Krmpotama je i staklena kapelica te vidikovci iz projekta Oči Vinodola.

LAB1M

Skip to content