Novosti


LUKSUZNI AUTOMOBILI SUTRA U NOVOM VINODOLSKOM

Sutra, 13. lipnja 2019. “Pink Wing” dolazi u Novi Vinodolski, te će u periodu od 14:00 do 17:00 sati ispred hotela Lišanj biti moguće razgledati luksuzne automobile sudionika.  Gastro – zabavni predah od rute sudionci će  uzeti na otočiću San Marino gdje će ih ugostiti Hotel Lišanj, Mitan Marina, Grad Novi Vinodolski, TZ Grada Novi Vinodolski i Centar za kulturu Grada Novog Vinodolskog.

Zanimljiv lifestyle, gastronomski i automobilski događaj i ove je godine na karti hrvatskog luksuznog turizma. Od 12.6. do 16.6.2019. uz proširenu ponudu unutar samog projekta, sudionici će obići lokacije od Zagreba, preko Novog Vinodolskog i Opatije, otoka Cresa, Malog Lošinja te se vratiti na početnu lokaciju Zagreba.

Koncept projekta Pink Wing i ideja kojom se organizatori vode je da se sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom vikend druženju provede, te se kroz to promoviraju turističke destinacije, zaštićeni UNESCO spomenici, promocija gastronomskih delicija svakog podneblja uz autohtonu kuhinju, te se kroz druženje sudionika stvaraju poslovni kontakti i prilike.

 

Skip to content