Novosti


“Majstori s mora” nastavljaju zlatni niz

Nema odmora za Vatrogasnu mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski i za njihove voditelje. I ovog vikenda nastupili su na dva natjecanja, i nastavili redati pobjedu za pobjedom.

U subotu su mladi vatrogasci iz Novog Vinodolskog nastupili na natjecanju u Zagrebačkoj županiji koja je perjanica dobrovoljnog vatrogastva u Hrvatskoj sa svojih preko 270 Dobrovoljnih vatrogasnih društava. Natjecanje XIX kup Bobovice je održano u Bobovici pokraj Samobora u popodnevnim, bolje rečeno večernjim satima. Bio je to još jedan odličan nastup novljanske vatrogasne mladeži. Proglašenje pobjednika održano je u kasnim večernjim satima pa su nakon primljenog pehara, krenuli put Novog Vinodolskog.

Nakon što su odspavali nekoliko sati, ponovno okupljanje na Vatrogasnom domu rano ujutro. Pred njima je bio novi izazov, 24. Kup četiri rijeke u centru Karlovca u organizaciji DVD Hrnetić – Novaki. Na natjecanju je nastupilo 40 odjeljenja djece i mladeži, a Majstori s mora osvojili su rekordnih 1058,5 bodova,  prvo mjesto i četvrti pehar zlatnog sjaja u samo 9 dana.

Još jednom čestitke cijeloj ekipi u sastavu: Marija Buneta, Noah Ugrinović, Viktor Buneta, Marino Trstenjak, Nika Tatalović, Gabrijel Kolar, Leon Buneta, Vito i Emanuel Mlinarić. Uz njih su bile pričuve: Laura i Luka Raštegorac, Petar Filipović, Mauro Komadina i Isabella Tomljanović.

Skip to content