Novosti


Manifestacija zdravog stila života – Mali Fit okupila mnoštvo djece i mladih

U srijedu je održana manifestacija zdravog stila života „MALI FIT“, u organizaciji djece i djelatnika Centra „IZVOR“ Selce. Manifestacija se održala u dvorištu i na sportskom terenu ispred rodne kuće Braće Mažuranić, a cilj koji se htio postići je potaknuti djecu i mlade da kroz ugodno druženje i male  sportske aktivnosti razviju svijest o brizi za vlastito zdravlje.

U bogatom i raznovrsnom programu manifestacije sudjelovali su djeca i djelatnici Dječjeg vrtića “Fijolica”, ženskog rukometnog kluba „Vinodol“, Plesne udruge – Nataliya iz Klenovice, Udruge Capoeira Rijeka-Beira do Rio, Plesne sekcije Centra „IZVOR“ iz Selca, Udruge za sportski razvoj djece-HOP iz Novog Vinodolskog.

Sudjelovali su i mali nogometaši iz Osnovne škole Ivana Mažuranić i dječjih domova “Izvor” iz Selca i “Ivane Brlić Mažuranić” iz Lovrana, te odigrali nekoliko utakmica, dok su djevojčice iz ženskog rukometnog kluba Vinodol, koje bilježe zavidne rezultate, prikazale svoje vještine izvođenjem nekoliko segmenata rukometne igre.

Uz nogomet i rukomet, bilo je i puno plesa i glazbe, pa čak i nastup mažoterkinja.

Mališani iz dječjeg vrtića Fijolica, uz pomoć svojih odgojiteljica, prikazali su svoje pjevačke i plesačke vještine, te time osvojili simpatije okupljenih gostiju, među kojima su se našli gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog Velimir Piškulić i ravnatelj Centra Izvor Nikica Sečen.

 

 

 

Skip to content