Novosti


MLADEŽ DVD-A SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI NAJBOLJA I POD NEHAJEM

 dvd san marino - novi vinodolski

 

U Senju je u organizaciji DVD-a Senj, a uz potporu Grada Senja, Javne vatrogasne postrojbe Grada Senja i Vatrogasne zajednice Grada Senja održan 3. Kup Grada Senja – vatrogasno natjecanje djece i mladeži. Na natjecanju je nastupilo 35 ekipa iz Istarske, Primorsko-goranske, Ličko –senjske, Šibensko-kninske, Splitsko – dalmatinske, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije.

dvdsm2

Na nogometnom igralištu Pod Nehajem po vrlo dobrim vremenskim uvjetima natjecanje je otvorio gradonačelnik Grada Senja Darko Nekić. Iako je konkurencija bila na zavidnoj visini, najviše znanja i umijeća prezentirala je vatrogasna mladež iz Novog Vinodolskog. Bili su najuspješniji u elitnoj konkurenciji Mladež – muški ispred DVD-a Sušak i DVD-a Krapinske Toplice. U konkurenciji Mladež – ženska Novljanke su zauzele drugo mjesto korak iza Krapinskih Toplica. Trećeplasirana je bila ekipa iz DVD-a Prezid. U kategoriji djeca muška prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Sušak, a drugoplasirani su bili dječaci iz Novog Vinodolskog, dok je treće mjesto osvojila ekipa DVD-a Zlobin. Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Kras ispred DVD-a Njivice i ekipe domaćina DVD-a Senj – naveo je Velibor Topolovec, tajnik DVD-a San Marino Novi Vinodolski.

dvdsm3

To je bila  prilika za desetak ekipa koje odlaze na državno natjecanje u Čakovec 28. lipnja na provjeru svoje pripremljenosti u odmjeravanju snage s ekipama iz drugih županija. Vatrogasna mladež iz Novog Vinodolskog pokazala je sebi i drugima da se može ravnomjerno nositi s najboljim ekipama iz Hrvatske i da na predstojećoj državnoj smotri mogu očekivati dobar rezultat. Muška mladež DVD-a San Marino Novi Vinodolski u tri vikenda ostvarila je i treću pobjedu. Nakon Županijskog natjecanja u Klani, pobjede u Novoj Gradiški uvjerljivi su bili i u Senju.

dvdsm4

 Na kraju natjecanja prisutnima se obratio, podijelio pehare i diplome zapovjednik JVP Senj Zvone Lončarić te pozvao sve ekipe da posjete Kulu Nehaj, ali i da ponovno dođu u Senj na 4. Kup Grada Senja 2015. godine.

dvdsm5

Skip to content