Novosti


MLADEŽ DVD-a SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI NAJUSPJEŠNIJA NA 8. KUP-u VATROGASNE MLADEŽI „BJELOLASICA“

Pod pokroviteljstvom Grada Ogulina i Vatrogasne zajednice Ogulin u Jasenku na terenima Hrvatskog olimšpijskog centra Bjelolasica održan je 8. Kup Bjelolasica – tradicionalno vatrogasno natjecanje vatrogasne mladeži.

Na kupu je nastupilo 13 ekipa iz 4 županije. Lijepo vrijeme i idealni tereni omogućili su natjecateljima da daju sve od sebe u postizanju dobrih rezultata, a ekipama koje idući vikend odlaze na državno natjecanje u Čakovec je ovo bila idealna prilika da pokažu koliko su spremne za najvažnije ovogodišnje natjecanje.

sanmar1

Najbolji rezultat ostvarila je mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski. U kategoriji mladež muška, Novljani su bili uvjerljivo prvi ispred DVD-a Zagorje i DVD-a Stative Gornje, dok je u ženskoj konkurenciji prvoplasirana  bila ekipa DVD-a Oštarije ispred DVD-a Josipdol i cura iz Novog Vinodolskog – navod Velibor Topolovec, tajnik DVD-a San Marino.

Ono najteže prihvatljivo 4. mjesto u obje kategorije pripalo je ekipi iz Kaštel Sućurca koja je prvi puta nastupila na Bjelolasici.

Po završetku natjecanja sudionike je pozdravio predsjednik VZG Ogulina Franjo Kolić, a ispred domaćina predsjednik DVD-a Jasenak Nenad Vukadinović.Oni su uz predstavnika Vatroprometa i podjelili pehare najboljim ekipama.

sanmar2

Domaćini su se zahvalili svima na prisustvovanju uz želju da se na istom mjestu okupe dogodine u još većem broju na 9. Kupu Bjelolasice. Prijazni domaćini i tereni koji pružaju idealne uvjete za natjecanje to zaista i zaslužuju.

Skip to content