Novosti


MLADEŽ DVD-a SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI NAJUSPJEŠNIJA U NOVOJ GRADIŠKI

Na 9. Memorijalnom Kupu  vatrogasne mladeži „Goran Trupina“ u Novoj Gradiški, najbolji rezultat ostvarila je mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski. Na natjecanju je nastupilo 30 ekipa iz Hrvatske.

“Prije početka natjecanja položeno je cvijeće i zapaljene svijeće na grobu prerano preminulog mladog vatrogasca Gorana Trupine. Prilikom otvaranja Kupa, prisutne je uz čelnike DVD-a Nova Gradiška pozdravio saborski zastupnik Davor Vlaović i Gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić.

Kao i svake godine u elitnoj kategoriji muške mladeži konkurencija je bila na visokoj razini što je inspiriralo ekipe da daju sve od sebe i postignu vrhunske rezultate. Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Nuštar koja je za 13 stotinki bila bolja od DVD-a San Marino Novi Vinodolski.

U ženskoj konkurenciji mladeži djevojke iz Novog Vinodolskog  osvojile su prvo mjesto ispred domaće ekipe DVD-a Nova Gradiška. Ukupno gledano mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski i ove je godine bila najuspješnija.

Medalje i pehare najboljima uručili su predstavnici i Predsjednik DVD-a Nova Gradiška Siniša Makovičić  koji je na kraju pozvao prisutna društva da se ponovno okupe na jubilarnom 10. Kupu krajem svibnja 2019. godine. Zahvalio se ispred domaćina i obitelji Trupina svima koji su prisustvovali natjecanju.

Nakon natjecanja nastavljeno je druženje ekipa mladeži, a posebno dva prijateljska i bratska društva DVD-a San Marino – Novi Vinodolski i DVD-a Nova Gradiška.” – naveo je tajnik DVD-a San Marino Velibor Topolovec.

 

Skip to content