Novosti


MLADEŽ DVD-A SAN MARINO – NOVI VINODOLSKI USPJEŠNA I VAN GRANICA LIJEPE NAŠE

vat3

Ekipa muške mladeži DVD-a San Marino – Novi Vinodolski nastupila je na 18. Susretu Vatrogasne mladeži Slovenije i Hrvatske u Šentjuru pri Celju u Sloveniji. Na natjecanju su nastupile trenutno najbolje ekipe vatrogasne mladeži dvije države, a ekipa muške mladeži  DVD-a San Marino – Novi Vinodolski predstavljala je Vatrogasnu zajednicu Primorsko-goranske županije. U izuzetno jakoj konkurenciji osvojeno je 4. mjesto, a od ekipa iz Hrvatske samo su državni prvaci iz Novog Marofa bili za nekoliko stotinki bolji.
– Ovo natjecanje još je jednom potvrdilo da se mladež DVD-a San Marino – Novi Vinodolski može uspješno nositi sa najboljim ekipama Hrvatske što je dobar predznak za nadolazeće državno natjecanje koje će se krajem ljeta održati u Puli. Ovaj visoki plasman među najbolje iz dvije susjedne države, prvo mjesto na natjecanju u Novoj Gradiški i ponovno osvojeno prvo mjesto u našoj županiji dokaz su kontinuiteta uspješnosti i ove generacije novljanske vatrogasne mladeži – istaknuo je Velibor Topolovec, tajnik DVD – a San Marino Novi Vinodolski.

vat5
Petnaest godina kontinuiranog rada sa mladim naraštajima vatrogasaca donijelo je u Novi Vinodolski više od 180 pehara. Neki od članova prvih generacija mladeži, danas su profesionalni vatrogasci i čelnici novljanskog DVD-a.  Nove generacije mladeži uspješno ih nasljeđuju na vrhu PGŽ, a zadnjih nekoliko godina Novljani nose naslov najbolje Vatrogasne mladeži Hrvatskog priobalja.

vat1
Sve pohvale vatrogasnoj mladeži koja postaje ‘mini brend’ Novog Vinodolskog, ali pohvale i voditeljima i mentorima na čelu sa Renatom Topolovec koja ovih 15 godina kordinira radom vatrogasne mladeži u Novom Vinodolskom.

Skip to content