Novosti


MLADI NOVLJANSKOG DVD – A SAN MARINO NIŽU USPJEHE NA NATJECANJIMA

U Muška ekipa vatrogasne mladeži DVD-a San Marino Novi Vinodolski ostvarila je još jedan hvalevrijedan rezultat na 3. Memorijalnom kupu „Goran Trupina“ u Novoj Gradiški. S odličnim vremenom vježbe osvojeno je drugo mjesto ispred ekipe domaćina DVD-a Nova Gradiška. Na memorijalu se okupilo 20 ekipa koje su provele ugodan dan na Vatrogasnom natjecanju u kategorijama djece i mladeži.

Iako ovaj Kup ima prvenstvenu zadaću evociranja uspomena na tragično preminulog mladog člana DVD-a Nova Gradiška – Gorana Trupinu, natjecateljskog žara nije nedostajalo pogotovo u elitnoj, Goranovoj konkurenciji Mladež muška. I ove godine borba za prvo mjesto vodila se između dva Goranova društva: domaćina DVD-a Nova Gradiška i prijateljskog DVD-a San Marino Novi Vinodolski. Nakon što je prelazni pehar godinu dana boravio na moru, ove su godine domaćini bili uspješniji i vratili ga u svoje vitrine. Drugo mjesto pripalo je njihovim prijateljima iz Novog vinodolskog, a trećeplasirana je bila ekipa DVD-a Rešetari.

Otvorenju i završnom postrojavanju natjecanja prisustvovali su i brojni gosti predvođeni predsjednikom VZ Brodsko posavske županije Milanom Šulterom, a Memorijalni kup pratili su i roditelji, sestra i brat pokojnog Gorana.

Uz obećanje domaćinu da se ponovno vide dogodine članovi DVD-a San Marino Novi Vinodolski vratili su se sa još jednim peharom kojeg su pridodali bogatoj kolekciji svojih ostvarenja – navodi tajnik DVD-a San Marino Velibor Topolovec.

Skip to content