Novosti


NA JADRANSKIM IGRAMA U NOVOM VINODOLSKOM POBIJEDILA EKIPA “VINODOLA”

 jadri1

Na Jadranskim igrama koje su održane u nedjelju, 16. lipnja, na bazenu hotela Lišanj natjecalo se osam ekipa, a premoćno je pobijedila ekipa novljanskog “Vinodola”, osvojivši zlato. Srebrnu medalju osvojila je ekipa San Marino, a brončanu ekipa Donji Zagon. 

jadri2

 

Osim “Vinodola, natjecali su se San Marino Novi Vinodolski, Donji Zagon, Klenovica, Tepli porat Povile, Ledenice, Hotel Lišanj – Republika Češka i Otočac – Senj. Mladi natjecatelji, koje su bodrili njihovi navijači, oboružani bakljama, navijačkim bojama i majicama s nazivom ekipe, odmjeravali su snage u četiri igre: mošarka, utrka bačvi, skakanje u vrećama i potezanje konopa.

jadri3

Ekipa “Vinodola” osvojila je u četiri igre 36 bodova, San Marino 32, Donji Zagon 29, Ledenice 29, Tepli porat 24, Otočac – Senj 22, Klenovica 20 i Hotel Lišanj 13 bodova. Zanimljivo je da su se u ekipi Hotela Lišanj natjecali turisti koji u tom hotelu ljetuju, a koji će zasigurno, nakon povratka u svoju zemlju, ponijeti najljepše uspomene iz Novom Vinodolskog i s Jadranskih igara.

jadri4

Skip to content