Novosti


NA TRGU VINODOLSKOG ZAKONA SVEČANO OTVORENE NOVE PROSTORIJE KTD IVANJA D.O.O.

Na Trgu Vinodolskog zakona broj 5, u centru Novog Vinodolskog, svečano su otvorene i blagoslovljene nove prostorije Komunalnog trgovačkog društva Ivanj d.o.o. Novi Vinodolski. Nove prostorije nalaze se na prvom i drugom katu Srićine kuće. Otvorili su ih gradonačelnik Oleg Butković i direktor Ivanja Alen Bruketa, u nazočnosti predsjednika Gradskog vijeća Nevena Pavelića, dogradonačelnika Velimira Piškulića, načelnika Vinodolske općine Ivice Crnića, vlč. Ivana Peranića, novljanskog župnika u miru, Vladmira Butkovića, direktora Turističkog ureda, Ivice Jerčinovića, direktora PC Vinodol i drugih gostiju, a blagoslovio ih je novljanski župnik vlč. Hrvoje Poljak.

srića1

Gradonačelnik Butković i direktor Bruketa tom prigodom izrazili su zadovoljstvo preseljenjem u novouređene prostore, u kojima se nalaze zajedničke i tehničke službe, dok je dio operativnih službi ostao u dosadašnjim prostorima u sklopu Tržnice.

srića2

Svečani čin otvorenja dogodio se nakon održanih sjednica Nadzornog odbora i Skupštine KTD Ivanja, na kojima je prihvaćeno Završno izvješće o poslovanju KTD Ivanja d.o.o. u 2013. godini. Tvrtka je uspješno poslovala unatoč gubitku u djelatnostima odvodnje koja je po Zakonu o vodama prešla od 1. siječnja ove godine u nadležnost KTD Vodovoda Žrnovnica d.o.o Novi Vinodolski.

srića3

U Srićinoj kući uređeno je dvjestotinjak četvornih metara prostora. Kompletno izmijenjena je stolarija, elektroinstalacije, nabavljena nova informatička oprema, rekonstruirano centralno grijanje i kompletno su uređene prostorije, s novim parketom i namješatejem – doznajemo od direktora Ivanja Alena Brukete. Inače, prostori u Srićinoj kući su u vlasništvu Grada Novog Vinodolskog, s kojim je Ivanj sklopio ugovor o zakupu.

Skip to content