Novosti


NA ŽUPANIJSKOM VATROGASNOM NATJECANJU DJECE I MLADEŽI NOVLJANI NAJBOLJI

Na županijskom natjecanju vatrogasne djece i mladeži, održanom u Prezidu, i  ove su godine, u kategoriji mladež M i mladež Ž, najbolje bile ekipe DVD-a San Marino iz  Novog Vinodolskog.

U kategoriji mladež M natjecalo se sedam ekipa, prvo mjesto osvojili su Novljani, drugo mjesto osvojio je DVD Sušak, a treće DVD Delnice. U kategoriji mladež Ž bilo je šest ekipa, prve su bile natjecateljice iz  DVD – a San Marino, drugo mjesto osvojio je DVD Prezid, a  treće DVD Klana.

san marino1

U kategoriji djeca M bilo je najviše ekipa, njih 16, a najbolji je bio DVD Halubjan, drugo mjesto osvojio je DVD Lokve, a treće DVD Sušak. U kategoriji djeca Ž bilo je 5 ekipa. Najbolja je bila ekipa DVD-a Mrkopalj, ispred DVD-a Njivice i DVD-a Škrljevo.

Natjecatelje su u ime organizatora, VZPGŽ i VZ Grada Čabra, pozdravili Mladen Šćulac, županijski vatrogasni zapovjednik i Zoran Ožbolt, predsjednik VZ-a Grada Čabra, a nagrade najboljima, uz Šćulca i Ožbolta, podijelili su još i Renata Topolovec, predsjednica županijskoga Savjeta vatrogasne mladeži i Slavko Gauš, predsjednik VZPGŽ-a.   

Posebne pohvale zaslužio i domaćin za dobru organizaciju te suci koji su se pobrinuli da natjecanje protekne u korektnom i fer nadmetanju. 

Skip to content